Home Interior Design Ideas

Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

Home Design Hazel Refiined Wooden Courtyard With Seatings Red Brick Varnished Wood And Concrete Wall Large Glass Sectional Windows Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

Home Design Published by Amanda Holguin, Sunday, August 20th 2017, 12:15:59 PM.

DUBBELDAM Architecture lately finished a residential plan for an adolescent couple in Toronto, Canada. The historic real estate at first included two different structures, the master building with a coach house.

The coach home had long been utilized as a property for rent, but the recent owners endeavored to transform it into a better integrated living room for their expanding family. The architects constructed an extensive deck connecting the two constructions in order that the family can enjoy many social space, both indoors as well as outdoors.

The latest interiors of Annex House highlight an open floor design throughout, the most impressive design highlight being a big wooden proportion that conceals ductwork, storage also a bathroom. On the exterior, it is precised with wood plus transparent or translucent panels as well as incorporates built-in seats bounding the access to the dining area. The volume assists section the open design into more hospitable.

A custom floor-to-ceiling walnut half‐wall, which stores a bar as well as wine fridge, separates the kitchen with dining room while giving visual message throughout a cutout.

The smooth statuario marble kitchen owns a 13-foot block island, giving a focal point for the space. The contemporary cooking also dining room is interlined with an enclosure of windows, which open completely to expand the area out into the yard.

As does considerably of the residence, the living area applies warm woods together with light neutrals to make a clean also inviting space for entertaining. A set of three windows lets natural light inside, while a contemporary fireplace with an inset mantel generates a center of interest.

Upstairs, the main bedroom highlights a comforting gray color scheme also minimalistic design, with a cozy seating space suffused in sunlight in the native turret.

On the third level, a spa-influenced en-suite bathroom incorporates a standalone bathtub with a glass shower, also a walk‐out wooden patio. A further bathroom on the first floor is coated in white marble also has an afloat vanity of sleek stone.

Home Design White Sleek Ceramic Standalone Bathtub Dark Hazel Glossy Marble Tile Floor Light Brown Furnished Wooden Wall Clear Glass Shower Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Hazel Refiined Wooden Courtyard With Seatings Red Brick Varnished Wood And Concrete Wall Large Glass Sectional Windows Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design White Sleek Ceramic Wall Mounted Toilet White Glossy Marble Concrete Wall Clear Bathroom Mirror Smoky Gray Square Washtafel And Storage Clear Glass Rounded Hanging Lights Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Light Walnut Brown Varnished Wood And Clear Also Transcluent Panel Brown Varnished Wooden Floor Light Brown Sleek Wooden Floor To Ceiling Cutout Wall White Sleek Statuario Marble Kitchen Island Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Subdued Brown Reclaimed Wooden Floor Patio Smoky Grey Open Layout Living Area Dark Brown Furnished Wooden Wall Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Light Brown Varnished Wooden Wall With Bulit In Black Seating Dining Room Dark Brown Furnished Wooden Floor White Finished Wooden Window Frame Black Sleek Modern Hanging Lamp Light Brown Finish Wood Table Potted Greenery Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Dark Gray Couch White Pillows And Cushions Smoky Gray Fabric Square Rug White Top Glossy Wooden Living Table Dark Brown Varnished Wooden Staircase And Flooring Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Felix White Counter Stool White Glossy Marble Kitchen Countertop Walnut Furnished Wood Half Wall Dark Brown Finished Wooden Flooring Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Chestnut Brown Refined Wooden Floor White Surface Glossy Square Wooden Table Smoky Gray Living Room Sofa White Soft Pillows Light Gray Sectional Reclined Seat White Staning Lamps Gray Square Carpet Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
Home Design Dark Brown Sleek Wooden Minimalistic Exterior Wall Large Glass Transparent Window Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

“As the spaces of the interior are joined through views and materials, the coach house and house are intimately connected in the same fashion,” the architects said. “Each is clad in a different warm tone of wood veneer fiber cement panels with aligning seams and window openings, allowing plentiful views between them.”

Gallery of Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

Home Design Light Brown Varnished Wooden Wall With Bulit In Black Seating Dining Room Dark Brown Furnished Wooden Floor White Finished Wooden Window Frame Black Sleek Modern Hanging Lamp Light Brown Finish Wood Table Potted Greenery Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design White Sleek Ceramic Wall Mounted Toilet White Glossy Marble Concrete Wall Clear Bathroom Mirror Smoky Gray Square Washtafel And Storage Clear Glass Rounded Hanging Lights Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Hazel Refiined Wooden Courtyard With Seatings Red Brick Varnished Wood And Concrete Wall Large Glass Sectional Windows Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Light Walnut Brown Varnished Wood And Clear Also Transcluent Panel Brown Varnished Wooden Floor Light Brown Sleek Wooden Floor To Ceiling Cutout Wall White Sleek Statuario Marble Kitchen Island Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Subdued Brown Reclaimed Wooden Floor Patio Smoky Grey Open Layout Living Area Dark Brown Furnished Wooden Wall Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design White Sleek Ceramic Standalone Bathtub Dark Hazel Glossy Marble Tile Floor Light Brown Furnished Wooden Wall Clear Glass Shower Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Dark Brown Sleek Wooden Minimalistic Exterior Wall Large Glass Transparent Window Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Felix White Counter Stool White Glossy Marble Kitchen Countertop Walnut Furnished Wood Half Wall Dark Brown Finished Wooden Flooring Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Dark Gray Couch White Pillows And Cushions Smoky Gray Fabric Square Rug White Top Glossy Wooden Living Table Dark Brown Varnished Wooden Staircase And Flooring Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto HomeHome Design Chestnut Brown Refined Wooden Floor White Surface Glossy Square Wooden Table Smoky Gray Living Room Sofa White Soft Pillows Light Gray Sectional Reclined Seat White Staning Lamps Gray Square Carpet Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home
85 of 100 by 401 users

Related Posts of Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

Monochrome Home With Industrial Touches

Monochrome Home With Industrial Touches

Modern Scandinavian Meets Industrial Loft

Modern Scandinavian Meets Industrial Loft

Modern and Minimalist Homes That Indulge in Lots of White

Modern and Minimalist Homes That Indulge in Lots of White

Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home

A Spacious Moscow Home That Exudes Luxury

A Spacious Moscow Home That Exudes Luxury

Scandinavian Living Room Design Ideas

Scandinavian Living Room Design Ideas

Contrasting Black and White Home Design Ideas
Contrasting Black and White Home Design Ideas
Textural And Warm Minimalist House In Antwerp
Textural And Warm Minimalist House In Antwerp

Leave Your Reply on Wooden Volume Experimentally Designates Layout In Toronto Home





Facebook Discussions on Wooden Volume Experimentally Designates Layout in Toronto Home


About | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | Copyright
Copyright © 2004–2017 ~ Home Interior. All Rights Reserved.



Any contenttrademark/sor other material that might be found on this site that is not this site property remains the copyright of its respective owner/s. In no way does Home Interior claim ownership or responsibility for such items, and you should seek legal consent for any use of such materials from its owner.