Home Interior Design Ideas

Modern House Architecture

Contemporary House in New Mexico

Home Design Fantastic Exterior View Of Oblio House Near Brown Wall Along Near Wide Glass Windows Under Flat Roof Contemporary House in New MexicoHome Design Stunning Brown Wall Outside Oblio House Near Some Wide Glass Windows Along Near A Simple Shape Contemporary House in New MexicoHome Design Wonderful Living Room Interior Of Oblio House Near Black Lounge Chair Along Near Black Sofa Near Glass Table Contemporary House in New MexicoHome Design Attractive Exterior View Of Oblio House Near Brown Wall Along Near Wide Glass Windows Under Flat Roof Contemporary House in New MexicoHome Design Amazing Kitchen Along Near Dining Room Inside Oblio House Near Black Chairs As Well As Black Stools On Concrete Floor Contemporary House in New MexicoHome Design Wide Lust Green Trees Around Oblio House Near Wooden Wall Along Near Concrete Wall Under Flat Roof Contemporary House in New MexicoHome Design Fabulous Stones Near Oblio House Near Wooden Wall Along Near Wide Glass Windows Near Green Tree Contemporary House in New MexicoHome Design Modern Living Room Near Long Sofa Along Near Dark Lounge Chair On Brown Carpet Inside Oblio House Contemporary House in New Mexico

Monday, April 10th 2017, 07:17:28 AM Published at Amanda Holguin, Contemporary House in New Mexico Home Design. Located in New Mexico, this contemporary house is stranded in the hills. This house creates a better place for those who want to run away from the city crowd. It provides a timeless serenity for the residents. Besides, it is a great choice if you want to have rest without any disturbances. This house was designed by Edward Fitzgerald Architects. The Oblio House, as it is named, looks stand out among the trees in Cedar Crest.

 Modern Terrace House with Spacious Room Design

Home Design Wide Glass Walls Inside Blairgowrie House Bedroom Near Wooden Bed Along Near Clear Wall Under Clear Ceiling Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Minimalist Facade View Of Blairgowrie House Near Concrete Wall Along Near Wooden Garage Door Near Entrance Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Long Island Inside Blairgowrie House Kitchen Near Clear Tile Backsplash Along Near Clear Drawers Near It Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Gorgeous Blue Pool Outside Blairgowrie House Near Long Concrete Deck Along Near Cozy Clear Chairs Near Glass Walls Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Amazing Blue Pool View Outside Blairgowrie House Near Concrete Floor Along Near Clear Chairs Near Glass Balustrade Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Fascinating Blairgowrie House Living Room Near Brown Sectional Sofa Along Near Clear Table Near Dining Room Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Attractive Living Room Inside Blairgowrie House Near Long Brown Sofa Along Near Clear Table Facing Black Fireplace Modern Terrace House with Spacious Room DesignHome Design Appealing Wooden Terrace Near Blue Pool Outside Blairgowrie House Near Long Benches Along Near Long Table Modern Terrace House with Spacious Room Design

Home Design Amanda Holguin, Monday, December 26th 2016, 09:20:14 AM. How to bring retro feeling to your interior? With furniture, accessories, materials, prints, of course, and retro wallpaper is among those popular ideas that can easily turn a usual space into retro-infused one.

 Black Floor and White Wall Interior at Trento Apartment

Apartment Relaxing Wooden Terrace Outside Trento Apartment Near Woodne Benchec Along Near Candles Lighting Near Green Tree Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Comforatble Living Room Inside Trento Apartment Near Clear Sofas Along Near Wooden Side Table Facing Clear Shelves Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Artistic Framed Mirror For Trento Apartment Bathroom Near Long Dark Vanity Along Near Clear Sinks Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Unusual Ornament Inside Trento Apartment Near Artistic Corner Table Along Near Dark Wooden Wall On Wooden Floor Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Wonderful Dining Space Near Clear Tables Along Near Clear Chairs On Wooden Floor Inside Trento Apartment Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Modern Kitchen Space Inside Trento Apartment Near Long Counter Along Near Clear Cabinets Near Minimalist Breakfast Space Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Classic Architecture Of Trento Apartment Near Artistic Pillars Along Near Wooden Doors Near Clear Wall Black Floor and White Wall Interior at Trento ApartmentApartment Awesome Bedroom Near Clear Bed Along Near Clear Bookshelves Near Clear Table Inside Trento Apartment Black Floor and White Wall Interior at Trento Apartment

Apartment Amanda Holguin, Saturday, December 24th 2016, 09:46:52 AM. The outer room wall is decorated using the white and light green color. Gypsum is also completed some pillar’s corner. Concrete fence that strengthen by the black steel is built on each floor level of the apartment. When we enter the apartment, the interior is attractive with black floor design. The floor is constructed in hardwood base. This black wood for flooring is connected with the wall using the similiar material. It continues until the half height of the wall. So, the wall consists of the black plywood and white concrete combination.

 Scandinavian Apartment with Glorious Terrace

Apartment Warm Chic Apartment Inside Strahattfabriken Kitchen Along Near Dining Room Seen From Home Courtyard Space Near Garden Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Marvellous Dark Themed Chic Apartment Inside Strahattfabriken Living Room Interior Furnished Near Sofas Along Near Table Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Bright Clear Painted Chic Apartment Inside Strahattfabriken Master Bathroom Interior Featured Near Enclosed Tub Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Interesting Greenery Growing To Beautify Chic Apartment Inside Strahattfabriken Exterior Designed Near Dark Fence Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Clean Chic Apartment Inside Strahattfabriken Master Bath Near Two Inside One Tub Along Near Shower Covered Aside Glass Divider Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Comfortable Chic Apartment Inside Strahattfabriken Master Bedroom Connected To Courtyard Near Outdoor Dining Space Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Large Chic Apartment Inside Strahattfabriken One Side Kitchen Along Near Dining Room Plan Near Lamps As Well As Copper Pendants Scandinavian Apartment with Glorious TerraceApartment Simple Black Along Near Clear Themed Chic Apartment Inside Strahattfabriken Hallway Near Metallic Dresser To Display Plant Scandinavian Apartment with Glorious Terrace

Apartment Amanda Holguin, Tuesday, December 20th 2016, 09:26:40 AM. Srtahattfabriken which was a factory of straw hat long times ago, now it has renovated as a Scandinavian apartment that situated in Stockholm, Sweden. Accentuating the historical building from the outside, this apartment has modern and chic design all around the apartment. The apartment that we want to review here is located at the ground area with black wall. It is a small apartment but enough for a single family with a terrace in front of the apartment.

 Beach House with Iconic Folded Roof

Living Clean Clear Painted South Durras House Kitchen Plan Arranged Inside Parallel Setting Near Island Along Near Cabinets Beach House with Iconic Folded RoofLiving Warm Hidden Isolated South Durras House Building Covered Aside Lush Vegetation Growing Naturally Around House Beach House with Iconic Folded RoofLiving Interesting Outdoor View Near Lush Vegetation Seen From South Durras House Interior Near Exclusive Window Beach House with Iconic Folded RoofLiving Spacious South Durras House Interior Built Near Exclusive Triangle Windows Installed To Connect It Near Nature Beach House with Iconic Folded RoofLiving Natural South Durras House Building Constructed As An Isolated Home Inside Woods Near Tall Trees Along Near Bushes Beach House with Iconic Folded RoofLiving Tight South Durras House Exterior Entryway Displaying Hidden Home Entrance Near Door Along Near Framed Windows Beach House with Iconic Folded RoofLiving Eye Catching Flame Look Displayed Aside South Durras House Part As Nice Effect Of Sun Lighting Near Woods Beach House with Iconic Folded RoofLiving Open South Durras House Deck Space Near Timber Plank Flooring Shady View From Leafy Trees Along Near Bright Interior Look Beach House with Iconic Folded Roof

Living Amanda Holguin, Monday, December 19th 2016, 09:11:08 AM. Different from the ground floor that mainly used for services area, the second floor is used as the family area. Still using wood floor and white wall, but it uses wood ceiling. It has a living room which is connected to the upper deck that filled with grey sectional couches and glass table with metal legs. It also connected with a bedroom and study with the same open concept to the upper deck.

 House on Hill with Private Pool and Concrete Expose

Home Design Natural Scenery Of Forest Hills Along Near Fields Surrounding Casa Do Pego Home Building Set As Main Natural Feature House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Nice Casa Do Pego Home Swimming Pool Plan Near Deck Lounge Along Near Incredible View Of Interior From Glass Balustrade House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Bright Casa Do Pego Home Courtyard Space Near Deck Floor Sandy Pond Along Near Growing Tree As Well As Open Ceiling House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Spacious Casa Do Pego Home Living Room Interior Involving Quilted Sofas Chair Along Near Colorful Ottoman As Table House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Attractive Orange Colored Lounges Arranged Inside A Row On Casa Do Pego Home Rooftop Deck Near Glass Balustrade House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Marvellous Casa Do Pego Residence Building Designed Near Flat Roof Featured Near Inground Swimming Pool House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Wonderful Sandy Ground Near Growing Greenery Surrounding Casa Do Pego Home Building Designed Near Deck House on Hill with Private Pool and Concrete ExposeHome Design Dark Along Near Bright Painted Casa Do Pego Home Exterior Wall Involving Transparency Installed To Brighten Interior House on Hill with Private Pool and Concrete Expose

Home Design Amanda Holguin, Sunday, December 18th 2016, 08:53:51 AM. The driving concept behind the Balancing Home, a project of Luigi Rosselli Architects, is simple: Infusing the comforting collective memory of tradition with a modern understanding.

 High Ceiling of the Warehouse Conversion House
Decorating Ideas Simple Floating Staircase Setting Designed Near Exclusive Wooden Steps Along Near Stone Veneer Wall Covering Right Wall Side High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Comfortable Casa OV Home Living Room Interior Involving Red Sofas Minimalist TV Stand Along Near Chic Coffee Tables High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Bright Casa OV Home Office Along Near Parallel Kitchen Combined Near Dining Room Designed With Mounted Ceiling High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Minimalist Clear Painted Casa OV Home Stairwell Space Near Expossed Beams Covering Ceiling Along Near Frameless Window High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Spacious Casa OV Home Seating Space Interior Maximized Near Custom Chairs Along Near Coffee Table Concept As Well As Bookcase High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Cool Casa OV Home Hallway Interior Constructed Near Concrete Wall Along Near Textured Stone Center Wall With Side Cabinet High Ceiling of the Warehouse Conversion HouseDecorating Ideas Adorable Casa OV Home Master Bedroom Plan Near Clear Bedding Glass Enclosed Bathroom Near High Vanity High Ceiling of the Warehouse Conversion House

Decorating Ideas Amanda Holguin, Thursday, December 15th 2016, 08:37:24 AM. This is a project that known as the Casa OV. This is a house with high ceiling design that created by a studio in Barcelona, Costa Calsamiglia Arquitecte. The building that placed in city of Tarrenga was a warehouse building and converted into a minimalist but modern home with covered by white wall and wooden frame at the ceiling.

 Glass Wall for Contemporary Open Concept Home
Decorating Ideas Industrial Yet Comfortable 1532 House Office Interior Furnished Near Floor To Ceiling Bookcase Along Near Desk As Well As Chair Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Amazing Link Bridge Constructed To Connect 1532 House Interior Along Near Courtyard Balcony Near Glass Balustrade Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Adorable Two Story 1532 House Building Seen From Street Side Displaying Birch Timber Scheme Covering Facade Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Unique Curved Balustrade Installed To Match Wooden Steps On 1532 House Indoor Staircase Plan Near Donut Pendant Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Chic 1532 House Upper Floor Space Near Exclusive Shuttered Windows Along Near Deck Flooring To Represent Warmth Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Open 1532 House Bedroom Interior Designed Near Transparent Wall Overlooking 1532 House Backyard Area Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Fine Narrowed 1532 House Link Bridge Built Near Deck Floor Concrete Along Near Glass Balustrade Combination As Complement Glass Wall for Contemporary Open Concept HomeDecorating Ideas Eye Catching Transparency Installed To Show Off 1532 House Interior Seen Aside Night From Backyard Space Near Pool Glass Wall for Contemporary Open Concept Home

Decorating Ideas Amanda Holguin, Tuesday, December 13th 2016, 04:45:46 AM. 1532 House is a three story residence with glass wall at several side of the building. From the front side, this building that designed by Fougeron Architecture looks artistic with wooden wall at the ground floor, and glass at the upper floor that partially covered by wooden trellis and a stairs at the side. Situated at the sloping land in San Francisco, California, this modern dwelling is located in front of the street between other contemporary residences, which is look like a vertical box house.


About | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | Copyright
Copyright © 2004–2017 ~ Home Interior. All Rights Reserved.



Any contenttrademark/sor other material that might be found on this site that is not this site property remains the copyright of its respective owner/s. In no way does Home Interior claim ownership or responsibility for such items, and you should seek legal consent for any use of such materials from its owner.